Nejnovější recenze ze sekce Mini trouby
Ftt
- Malá, ale šikovná! Dobře peče, vše funguje a minutka je super!
- Uvítala bych vyšší pekáček na pečení.
Absolutní spokojenost s výrobkem i celková spokojenost s ostatními výrobky Sencor. Skvělé ceny, rychlost dodání, vše perfektně funguje! Pečení i vaření je radost!
- Splňuje očekávání, grilovat jen opravdu malé kuře, i větší (1,30kg) se krásně ugriluje, ale pak necháte ruce na vyčištění stropu trouby , koláč krásně nadýchaný
- Mohl by být ještě jeden hlubší plech na pečení a jehly na špíz, ale za tu cenu....
- menší rozměry, avšak neé na úkor jednotlivých funkcífunkcí
Vše OK
Zlouží k tomu, k čemu by mělo sloužit.
Jen 15l objem. Celý kuře tam nedám
- funguje jak má
pěkný design
- funguje velmi dobře,nahradil jsem klasickou troubu a ušetřím na spotřebě
koupil jsem dobře,jsem spokojený
- vyměnil jsem za klasickou troubu,jsme dva a toto je v nerezu a má to spoustu funkcí,u klasické trouby bych za tyto funkce zaplatil min.2x tolik
- ne
jsem nadšený z funkcí
- malá a šikovná troubička
Troubu nemám ještě vyzkoušenou.
- Vše dle očekávání :-)
doufám,že mi bude sloužit stejně dobře jako vše z Lidlu:-)
Jsem trochu zklamaná, je to opravdu to nejjednodušší, rozpéct rohlíky, opéct párek či klobásu. Výhodou jsou malé rozměry, ale pokud chcete troubu využít třeba i na grilování, je lepší výkonnější typ.
- výrobek splnil moje očekávání
- velmi jednoduchá obsluha trouby i varných plotýnek
- zatím o žádné nevím
Vyzkoušel jsem všechny funkce a výrobek ve všech parametrech splnil to, co je deklarováno.
Výrobek jsem si vybral pro vnitřní rozměry trouby.
Cena nebyla rozhodující, důležitá pro mě byla funkce a ovládání, s tím jsem spokojen.
- Rychlá a zdravá příprava pokrmů.
Zatím jsem vyzkoušela jen kuřecí prso (za 15 minut hotové a šťavnaté), hranolky a zeleninu v horkovzdušné fritéze. Spokojenost.
- jednoduchá obsluha
- otvírání dvířek jde moc lehko,
- Mám garsonku Mimi trouba mi stačí jsem kuchař
- stejný produkt jsme již měli a tudíž jsme objednávali již známý spotřebič
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »