Nejnovější recenze ze sekce Mini trouby
Super
Tuto malou pečící troubu máme jen krátce, ale již jsme ji vyzkoušeli. Zatím lze vyjádřit spokojenost. Jako nedostatek bych uvedl, že je dost pečících programů přednastaveno a nedá se zvolit například manuálně, to znamená tak, jak by si přál uživatel. Asi je to daň současnosti, kdy asi uživatelé nemají zájem přemýšlet a spoléhají se na výrobce. Bylo by dobré dokoupit i další plech. Celkově jsme spokojení.
- Lehká,jednoduchá ale dělá co má
V příslušenství je otočná vidlice na grilování kuřete.Dle velikosti trouby tam normální ani malé kuře nedostanete natož aby se točilo. Tak leda holoubě.. :-)))))))
Dle mého na nic.
Super pěkně peče jsem spokojená rychlé dodání zboží,
Děkuji
tato mini trouba je výborná k ohřevu potravin i hotového jídla a hlavně k rozpékání pečiva. Vhodná je do malých kuchyní a hlavně pro 1-2 osoby.
Skvěle se mi hodí do malé kuchyně!
- velký vnitřní prostor
- dobře vypadá
- gumové těsnění dvířek v horní části volné, téměř prověšené
- vysoká teplota vnějšího povrchu zejména v horní části. Při letmém dotyku nepříjemně spálené prsty
- I po úvodním "vypalování" nového výrobku je při provozu cítit smrad jako z tavení měkkých plastů
Velké zklamání. Dřívější výrobky zn. Rommelsbacher byly velmi kvalitní, U výrobku je uvedeno, že je "pro náročné spotřebitele", ve skutečnosti ale působí jako smontovaná někde na koleně. Horní vnitřní strana skleněných dvířek upatlaná od těžko odstranitelného lepidla.
Spokojenost, doporučuji, dobře ugrilované malé kuřátko pouze jsme použili jak se říká - brýle - ze starého grilu.
- Skvělé péče
V sobotu jsme upekli koláč, byl moc dobrý, 20 min. A byl skvělý. Moc děkuji a vřele doporučuji.
koupil jse stejný typ.....Minulý sloužil asi 5let ....odešlo horní topné těleso-----spokojenost...
- dodaný jiný plech než byl vyobrazený u výrobku
Troubu vracíme, pečící plech neodpovídá vyobrazení, pro naší potřebu nevyhovující. Místo hladkého přišel po celé ploše s prohlubinami. To je ale věc výrobce, obchod za to si myslím nemůže.
velkou výhodou je samočištění
jednoduchá a stejnoměrně pečící ,hned jak jsem ji obdržela vyzkoušela jsem , peče dost dobře přesně jak potřebují je mini a super ps lepší než jsem mněla ****
Tato trouba je opravdu parádní a za dobrou cenu, navíc má i konvekci + gril :) akorát nelze za provozu regulovat teplotu ani měnit čas - musí se vypnout a poté vše navolit znovu, což mě trochu štve, na druhou stranu podsvícení lze ovládat kdykoliv, což třeba u jiných trub nelze (viz Sencor a jiné této podobné). Jinak mě překvapila špičková kvalita a zpracování, na to, že se jedná přímo o čínský výrobek, a to jsem velký puntičkář :)) je prostě fakt nádherná.
- Můj malý ,ale velký pomocník na pečení,hlavně horkovzduch splnil moje očekávání, ostatní funkce jsem zatím nezkoušela pro krátkou dobu používání.
Velká výhoda a spokojenost s výrobkem, včetně rychlé dopravy dle požadavku.
- funguje jak má, cena odpovídá
- zatím žádná nezjištěna
Zatím všechno funguje jak má. Provedení výrobku taky v pohodě, takže spokojenost. Alespoň zatím. Vypadá to na ceně odpovídající kvalitu. Takže doufám výhodný nákup. Jestliže vydrží dlouho bez závad.
- moc pěkný vzhled
- jednoduché ovládání díky dotykovému displeji
- přednastavené programy, ale můžete si upravit časy i teplotu
- příslušenství
funguje jak má
- manuální tlačítka nastavení
- velikost vhodná pro 1 osobu
- přiložený i plech a kleště
- ze začátku smrdí
- krátký kabel
- není dostupná v bílé barvě
Pokud se nepokazí, bude vyhovovat.
Nezabere moc místa a má veškeré potřebné nastavení (teplota, čas a způsob ohřevu). Vhodná třeba i na chalupu.