Nejnovější recenze ze sekce Mini trouby
- je to super bo je multifunkcni.
- Splnil moje očekávání.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
odnos zbozi
- Jenom jeden plech
Hledala jsem co největší troubu,kterou mohu postavit na linku a zapojit jen do zásuvky.Jsem velmi spokojená i s velkým vnitřním prostorem.Opravdu doporučuji všem,kdo ji potřebují.
Kvalitně pečící trouba,která se hodí do menších prostor,ale i jako přenosný pomocník na chatu, aby hospodyňky nemusely péct do zásoby... DOPORUČUJI koupit jen snad upozorním na hlídání ceny... já ji pořídil za 2200 ale viděl jsem i za 2800 a víc...
ideální pro 2 kidi
- Trouba je dost velká, vejde se do ní i celé kuře.
- Je lehká a přenosná.
- Péče velice rychle.
- Má super časovač, který cinka. Po cinknuti se pečení samo vypne.
- Jednoduché ovládání.
- Jednoduché zavedení grilovaci jehlice.
- Při prvním zapnutí žádný zápach.
- Není možné mít v zásuvce s jiným spotřebičem, hodně žere.
- Šířka pasuje těsně na pekáč, co je součástí balení. Když ho vyndavate horký ven, musíte ho trochu pacit.
- Odhalená žhnoucí spirála vespod.
- Poměrně dost teplá dvirka při otvirani po pečení. Neni to moc zaizolovane.
- Samolepka na skle nejde snadno odlepit.
Celkově spokojenost, negativa jsou jen drobnost. Trouba péče rychle a dobře. Pekáče v balení jsou taky super. Je dost velká a přenosná !! Za tu cenu spousta zábavy. Snad mi dlouho vydrží.
S minitroubou jsem velmi spokojena
- rychle se nahřívá
- na malou troubu dost funkcí
Zatím funguje dobře, zkoušela jsem i gril a kuře výborné z toho. Můžu doporučit.
- má ventilátor a dvojité sklo
- absence osvětlení vnitřní části a je menší vnitřek než byl předchozí model .
Trouba je hodně podobná předchozí troubě od stejného výrobce ,má ve ventilátor a dvojsklo o proti předchozímu modelu ,ale nemá vnitřní osvětlení a má malý plech a vnitřní prostor je též malý těžko se do něj dá pizza .
- Kvalita provedení a funkčnost
- Zavírání dvířek bez tlumení (docela rána)
Perfektní kus vybavení do kuchyně. Cena naprosto odpovídá kvalitě. Naprosto perfektně připravené programy s možností úpravy parametrů. Skvělý výsledek bez vysušení nebo připálení.
Jediná výtka je na tlumení dveří a některé programy mají pouze nastavení teploty Lo/Hi což asi dostačuje, pouze není nikde v návodu napsána hodnota.
zatím jsme ji ještě nezkusil
- více funkcí
Peče výborně.Snad vydrží.
jsem spokojena
- Parádna minirúra s grilom a fritézou, konvekciou. Intuitívne použitie, výborné výsledky
- Vše ok
vaří peče griluje a to vše v jednom balení! paráda!
Ve spodní části trouby nedrží rošt i když peču jen v malém pekáčku. Ve střední části už je vše v pořádku. Jinak jsem s funkcí trouby velmi spokojená.
- malý (u mě velice využitý) pracant :)
- konvekce
- krásně tichá
- tenčí plechy
Náhrada za SOLAC N 314, začal nesnesitelně po letech hučet větráček, ani promazat nepomohlo (vždy jen na chvílí). EKO006 je v podstatě stejná, krásně tichá, navíc s konvekcí. Výhoda je vyjímatelná plechová "miska" vespod, pod spirály, občas něco vykape/přeteče, tak to hezky kape do ní. A hlavně cena v gigapark je nejlevnější, cena pouhých 1070,-
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]