Nejnovější recenze ze sekce Mini trouby
- Отличное соотношение цены и качества
- Malá, úsporná
- Rozpékání rohlíků je výborné
- Upeče i malé kuřecí stehýnko
- Krátká šnůra
- Teplota neodpovídá stupnici uvedenou na knoflíku
- Pod troubou je deska kuchyňské linky horká, asi špatná spodní izolace.
Malá, asi úsporná, pro jednoho strávníka dostačující.
Delší doba vaření, s tím se musí dopředu počítat. Porce kuřete chřupavá, rohlíky perfektně rozpečené, koláč zvládla také. Jen malé nedostatky, viz výše.
Jsem s ním spokojen a potřebuji opravit dvířka musím to zaplatit????
- Velikost
- Provedení
Příjemně prostorná, velké množstí doplňujících komponent, příjemné ovládání knoflíků. Rozhodně doporučuji!
- malá přenosná pečící trouba
- relativně velký prostor pro pečení
- uvítala bych 2 pečící plechy
Funguje ako má
V naprostém pořádku
V recenzích jsem se dočetla, že je trouba tichá. Tak s tím nesouhlasím, časovač tiká a jde to slyšet, což je otravné, ale během dne se to ztratí. Horší je, když je v bytě opravdu ticho, to pak slyšet jde. Jinak vše v naprostém pořádku.
- pro menší množství pečení je to fajn pomocník
- k troubě by mohly být dodány 2 plechy, standardně je jen jeden
Po dvou dnech musím musím zboží reklamovat. 21.2. jsem si troubu vyzvedla, 22.2. jsem upekla buchtu, 23.2. jsem pekla maso, asi 70 minut bylo vše v pořádku, pak jsem přepnula ohřev horní i dolní, jen na ohřev dolní a asi po 10 minutách začal vyhazovat chránič proudu.
Bohužel jsem musela troubu vrátit, protože má menší velikost než původní, zakoupená před mnoha lety
Doporučují.
- Snadné ovládání, skladný
- Velmi kompaktní, jednoduchá obsluha.
Velmi kompaktní, jednoduchá obsluha.
Prozatím jsem neshledala žádné nevýhody , odpovídá mým požadavkům na rozměry i funkce.
- Vše se udělá na jedničku
- Péče snaží griluje
- Spokojenost ⭐
- ⭐
zboží odpovídá mým požadavkům
mini trouba mi vyhovuje a je dle mých představ je taková jakou jsem chtěla vařím a jsem spokojena a intenzita vaření se dá regulovat díky POLÁKOVÁ JANA
Clatronic MB 3746
Přidáno: 6. února 2024
(naposledy upraveno 6. února 2024)
Zakoupeno v Clatronic CZ & SK
velmi výhodné pro malé domácnosti
Klarstein Masterchef 60 BK
Registrovaný uživatel
Přidáno: 5. února 2024
(naposledy upraveno 5. února 2024)
- První tato trouba, jen starší typ, přestala fungovat krátce po uplynutí záruky, přesto jsme s ní byli jinak spokojeni.
- Objednali jsme si novou a museli hned vrátit - nepekla. Druhá, která přišla výměnou nepekla také. Obě jen slabě hřály. Nepomáhalo jakékoliv přepínání, jen cvakal termostat, jako kulomet ale ani jedna trouba se nenahřála.
Nedoporučuji. Jediné plus, že peníze vrátili rychle.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »