Nejnovější recenze ze sekce Mini trouby
- Výborně peče
- Žádná
- Ideální do malých prostor
- Pěkný vzhled
- Velmi se zahřívá celý obal trouby při pečení. Skoro jsem se o něj popálila.
- Časovač neupozorňuje, kdy je trouba rozpálená na požadovanou teplotu, v návodu je, že se má plech s jídlem dát hned do trouby a teprve potom zapnout termostat, což mi připadá třeba při pečení buchet úplně špatné.
Odstoupila jsem od smlouvy a troubu vrátila.
Trouba funguje tak jak má
Splňuje to co má
Šikovná věc.Škoda že,dkapávací miska je mělká a snadno přeteče.
Potřebovala jsem troubu s co největším plechem. Formy na pečení se mi vejdou jako do staré trouby.
Mřížka by měla být o pár mm širší, drží v kolejích jen tak tak. Silikonovou formu musíte plnit na mřížce na stole a pak vložit do rozpálené trouby. Není příjemné umístit mřížku do kolejí, když se nechce zachytit a vypadává.
Nevadí, že teplota, čas a funkce se volí kolečky, ale ty stupnice okolo jsou zvláštní a zejména u teploty pro mě matoucí.
- Funguje, skvěle plní svojí funkci
- Je náročnější sehnat pasující plechy
- Splňuje vše jako klasický sporák
Splňuje vše jako klasický sporák, může se převést kamkoliv, např. na dovolenou, na chatu..... osvědčená značka, kvalita za přijatelnou cenu, velká spokojenost.
OK
Funkce plni
Primo PR253OV
Vladimír Kříž
Přidáno: 7. května 2024
(naposledy upraveno 7. května 2024)
Zakoupeno v DOMO-elektro.cz
- Nemusm nikam chodit a zboží mám u vchodo.
Asi rozumný poměr mezi cenou a užitnou hodnotou.
Esperanza EKO006
Přidáno: 9. dubna 2024
(naposledy upraveno 9. dubna 2024)
Zakoupeno v elektroshock.cz
- Zatím ok
- Есть вентилятор
Pekla jsem zatím jen 3x, a peče dobře.
- Spokojenost určitě doporučuji všem skvělé peče
Po prvnim vypaleni trouba prestala zapachat, ale neprijemny zapach se objevil pri peceni s dodanym odkapavacim plechem.
Ma zavazne chyby
Trouba funguje bez problémů
- Mini trouba vypadá dobře
Trouba ještě nevyskousena,byla pro mamku ta se bojí na poprvý pustit.. čeká až přijdu a upeču něco..jinak mamka spokojená..moc se jí líbí
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »