Nejnovější recenze ze sekce Mini trouby

Tefal OF463830

Tefal OF463830

Ověřený zákazník beatman.cz Ludmila

Přidáno: 27. května 2022

Zakoupeno v beatman.cz

Doporučuje produkt

Trouba zatím nebyla v provozu, ale snad bude všechno OK

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Palino Suve Markovič

Přidáno: 27. května 2022

Nedoporučuje produkt
  • slaby vykon inak vcelku ok
Tristar OV 3615

Tristar OV 3615

Ověřený zákazník Levno Ivan

Přidáno: 22. května 2022

Zakoupeno v Levno

Doporučuje produkt

Zatím jsem ho jen 1x zkoušel a jsem spokojen. A to nejen s cenovou relací,která je velice výhodná oproti nákupu v normální elektroprodejně....

Ověřený zákazník PATRO.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 21. května 2022

Zakoupeno v PATRO.cz

Doporučuje produkt
  • odpovídá a funguje popisu

Ověřený zákazník Eberry.cz Jana

Přidáno: 21. května 2022

Zakoupeno v Eberry.cz

Doporučuje produkt
  • Velikost trouby a horkovzdušná funkce. Najednou se mi tam vešly a mohla jsem péct 4 nohavice štrůdlu. Tedy ze 4 zakoupených těst na pečícím papíře (pro představu velikosti štrůdlů)
  • Těsto se zespodu nepřipalovalo, ani zvrchu.
  • Po celou dobu pečení nelze vypnou světýlko v troubě, stále svítí.

Jsem spokojena - nadšena. S hodnocením jsem počkala, abych produkt vyzkoušela. Vařila jsem na obou plotýnkách. Lze zapnout pouze jednu a druhá zůstává vlažná. Při pečení v troubě se obě plotýnky nezapínají. Trouba je horká, plotýnky vlažné. Peče moc hezky. Pekla jsem dva plechy najednou a rovnoměrně byly štrůdly na obou plechách upečeny. Oceňuji, že je trouba horkovzdušná. Těším se na pečení vánočního cukroví.
Nevyzkoušela jsem ještě grilování.

Ověřený zákazník NEJCENY.cz Eliška

Přidáno: 20. května 2022

Zakoupeno v NEJCENY.cz

• splňuje očekávání

Mini trouba s plotýnkami odpovídá popisu, vyhovuje mě, mám již druhou, sice jiné značky, ovládání podobné, spolehlivě peče i vaří

Ověřený zákazník PATRO.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 18. května 2022

Zakoupeno v PATRO.cz

Doporučuje produkt

Výhoda? Mám klasickou a horkovzdušnou troubu, gril a sporák v jednom.

Ardes 6226S

Ardes 6245PB

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 10. května 2022

Doporučuje produkt
  • Těší mě, že jsou zde komfortní ventilační funkce zvlášť dole, zvlášť nahoře, nahoře + dole.
  • Ale izolace stěn je hrozná.
  • Při nastavení horní + spodní ohřev + ventilace 180 stupňů 60 minut.
  • A pak bez přestávky - dalších 30 minut při 230 stupních, výsledek byl:
  • Levá strana: 45,7 stupňů.
  • Horní: 75,2 stupňů.
  • Zadní stěna se zahřála až na 91,7 stupňů.
  • A sklo se zahřálo až na 87,4 stupňů.

Moje video: https://www.youtube.com...

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Libuše

Přidáno: 6. května 2022

Doporučuje produkt
  • Trouba je výborná,jsem opravdu spokojená

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 5. května 2022

Doporučuje produkt

výborná manipulace, jednoduché ovládání, dobře peče

Ověřený zákazník MIMIADUM.CZ Jiří

Přidáno: 5. května 2022

Zakoupeno v MIMIADUM.CZ

Doporučuje produkt

Pohodová trouba pro jednu až dvě osoby, jen při delším čase se musí timer nastavit znovu.

Severin TO 2054

Severin TO 2054

Přidáno: 3. května 2022

Doporučuje produkt
  • jednoduchá, malá troubička na rychlé rozehřívání
  • před 20 lety jsme zakoupili podobnou a nyní nám odešla, takže tato jí doufejme nahradí na dalších 20 let :-)
  • jednoduché ovládání

jsme spokojení, splnila naše potřeby i představy

Domo PR 252OV

Domo PR 252OV

Ověřený zákazník DOMO-elektro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 2. května 2022

Zakoupeno v DOMO-elektro.cz

Nedoporučuje produkt
  • Po prvním použití přestalo svítit osvětlení vnitřku trouby
  • Není signalizace dosažení požadované teploty.
Klarstein VaporChef 31

Ověřený zákazník ELEKTRODVORAK Irena

Přidáno: 26. dubna 2022

Zakoupeno v ELEKTRODVORAK

Doporučuje produkt
  • plotynky fungují dobře, rychlé nahrati do požadované teploty, stejne tak i trouba.. behem 10ti minut je požadovaná teplota.
  • vnitřní sklo nemá tesneni, je tam jaksi podivné vložené, uchycené... takze vnitřní vlhkost uniká do prostoru mezi vnějším a vnitřním ochrannym sklem, stejne tak pri myti.. částečně vlhkost vnikne mezi vnější a vnitřní sklo... na pečení neb grilovani to vsak vliv nemá.
  • ideální do malých prostor včetně grilu, regulovatelne teploty plotýnek, trouba nejen pečení, ale i otocny gril, horkovzduch...mohu doporučit
  • spise technický nedostaek.. mezi vnějším a vnitrnim sklem trouby se dostává vlhkost...

V celku jsem spokojena,, léta jsem používala Whirpool, ktery jsem v podobné verzi nenasla.. s ohledem na recenze a osobní požadavky mohu tento produkt doporucit narozdil od značky Tefal, která NEMÁ!!!!!! regulovatelne plotynky Plotynky zde fungují klasicky, trouba se nahreje do požadované teploty opravdu behem 10ti minut.

Severin TO 2071

Severin TO 2071

Přidáno: 19. dubna 2022

• Skvělý pomocník
Vigan EO45L

Vigan EO45L

Ověřený zákazník ONLINESHOP.cz Miloslav

Přidáno: 19. dubna 2022

(naposledy upraveno 25. dubna 2022)

Zakoupeno v ONLINESHOP.cz

Doporučuje produkt
  • slušný výběr režimů pečení.
  • horkovzduch
  • otočný rožeň
  • Nejnižší teplota je až od 100°C takže třeba takové sněhové pečivo těžko usušíme.
  • jen 60 minutový časovač.

Dodaný kus trouby má jiné uspořádání funkcí. například vůbec nemá ikonu rozmrazování. V českém a slovenském návodu je vlepen popis funkcí odpovídající zobrazení na troubě. Takže v českém návodu u rozmrazování je ikona dolního topného tělesa s ventilátorem, která je uvedena i u funkce pečení. Takže rozmrazovat se nedá, když nejnižší teplota je 100°C. Zatímco u cizojazyčných návodů je pro rozmrazování piktogram ventilátoru bez topných těles. Na rozmrazování stejně používám tradiční způsob volně na vzduchu. I další piktogramy jsou v českém návodě i na troubě odlišné od jinojazyčných. Na můj dotaz zda se trouba vyrábí v různých verzích mi obchod odpověděl, že zadají dotaz výrobci. Výrobce jim dodnes neodpověděl. při zkoušce trouby na prázdno vyšplhala teplota na 160°C i když byla nastavena na minimum. i u jiných programů byla nastavená teplota cca o 20°C vyšší. Při vložených potravinách už rozdíl teploty nebyl tak markantní. Chce to zkrátka vychytat. Používám teploměr do trouby. Výhoda je ventilátor který teplotu stejnoměrně rozprostře přes celý prostor trouby a tak není pokrm tak vysušený.Otočný rožeň je navázán na teplotu. takže v okamžiku kdy se teplota dostane na zvolenou teplotu a vypnou topné spirály ,tak se rožeň přestane točit. a naopak. Sice nechápu proč je to tak uděláno, ale budiž. Stačilo by mít jen volič na zapnutí otáčení a i na ventilátor a nevázat to na topná tělesa. V neposlední řadě oceňuji velikost , design a černou barvu trouby.

Reakce obchodu ONLINESHOP.cz

děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Vážíme si času, který jste recenzi věnoval.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz

Orava EC-391

Orava EC-391

Pavel Pavel

Přidáno: 17. dubna 2022

(naposledy upraveno 17. dubna 2022)

Nedoporučuje produkt
  • Po nějaké době jsem zjistil, že když na vrchních plotýnkách smažím v pánvi, tak olej je ke straně. Zjistil jsem , že plotýnky nejsou rovnoběžné se základnou na nejde to vyrovnat, každá jiným směrem. Obě plotýnky jdou směrem do středu k sobě.
  • Navíc při zahřátí se uhel ještě zvětší o dvojnásobek, obě se propadají doprostřed.

Znova bych nekoupil, reklamuji...

Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25