Nejnovější recenze ze sekce Mini trouby
- zatím vše OK
- trouba byla při vybalení promáčknutá nahoře na pravé straně, muselo se to stát už když byla balená, protože při přepravě byla v tom místě zasazená do polystyrénu, je to pochybení, nemělo by se to stávat zvlášť u e-shopových obchodů.
- nelze regulovat plotýnky
- Velikost (velký plech na pečení v troubě)
- Kombinace plotýnek a trouby
- Není nutné kvůli troubě dělat nový jistič
- Velice rychlé nahřátí trouby
- Levné zpracování (stěny trouby jsou měkké plechy, jestli se časem prohnou, plech na pečení nebude v troubě držet)
- Neúplný návod (není popsané jak používat výrobek jen s plotýnkami, co znamenají jednotlivé polohy některých vypínačů). Ale i bez návodu se na to dá přijít.
- Světlo v troubě svítí pořád (i když se používají jen plotýnky)
- Nižší výkon menší plotýnky
Pořizováno na chalupu hlavně na pečení. Výrobek má chybně nastavený časovač (posunutý o 15 stupňů), ale provozu ani mně to nevadí. Trouba peče hezky a celkem rovnoměrně. Kvůli menšímu výkonu menší plotýnky trvá na ní vaření delší dobu.
Vše plně funkční
Prostově i výkonově dobrý a uźitečný pomocník. Pro menší počer strávníků. Ovšem, jako se vším, se musí nový majitel naučit zacházet. Vcelku bez problémů.
Perfektně griluje kuřata, jednoduchá obsluha a hlavně dostatečně velká trouba i pro větší rodinu. Jsem na 100% spokojený.
Funguje dobře, nevýhodou je doručení v poškozené krabici a i pomačkané plechy na povrchu trouby
Tuto troubu jsem používala 10 let a byla jsem spokojená. Koupila jsem si tedy znovu ale bohužel asi inovací je trouba 2 cm menší a tím pádem se do ní nevejdou ani pekáčky které jsem si do této trouby v Lidlu koupila před rokem. A jiné Lidl ani ostatní obchody neprodávají a to co je v příslušenství není moc k použití. Musela jsem tedy troubu vrátit.
- Super cena
- Žádné
- Zatím jsem ho nevyzkošela . V bytě je moc teplo.Vyzkouším ho,až se trochu ochladí.
- pěkný, moderní, praktický
Doporučuji
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- velice pěkný design
- menší spotřeba energie
- kvalitní zpracování
Vybírali jsme mini troubu, kvůli spotřebě. Bohužel v popiscích je maximální příkon psán 1300W což je bohužel nesmysl!! Maximální příkon je 1700W, ale i tak je to o půlku méně jak elektrická trouba ve sporáku. Překvapilo mně velmi kvalitní zpracování. Trouba má plech. Rošt vypadá, že nic moc nevydrží, ale uvidíme. Dále možnost pečení z hora, ze spodu či dohromady, ke všemu se dá pustit i ventilátor. SUPER! Trouba má i gril, ale bez jehly a pohonu, což je jedno. Světlo svítící při pečení a příjemné cinknutí při ukončení programu. To obzvláště oceňuji, žádné pípání. Do relativně velkého prostoru se hravě vejde střední pizza. Musím tento výrobek opravdu pochválit! Luxusně vypadá, pracuje jak má, cena je dostatečně přijatelná, co mohu dodat více. Za tu cenu perfektní kup a to s klidným svědomím mohu doporučit.
- Rychlé nahřátí
- Vejde se do trouby i mražená pizza
- Rovnoměrné pečení (to mě mile překvapilo)
- 6 funkcí pečení (zatím jsem vyzkoušel jen horní/dolní ohřev + kombinace, obávám se horkovzduchu, že z jídla budu mít maďarskou sušenku)
- Plech škrábe vnitřní boční strany trouby, zatím jsem nepřišel na to jak hýbat s plechem hladce
- Trouba vyhřeje i místnost, v níž se trouba nachází, takže v létě nic ideálního, ale to se dalo čekat
- Doporučuji nechat doběhnout minutku trouby, nepřetáčet a nevytahovat ze zásuvky před cinknutím (dvakrát už mi trouba probleskla)
- Vyhovuje velikostně
- Režimy pečení s ventilátorem
- zatím žádná
Super, dobrá kvalita zpracování. Jen nemá vypínač, na ten soudruzi zabudli.
- Vaha
- Design
- 90min časovač
- teplota 0-220
Malý výkon, teplota a délka pečení je oproti klasické troubě o 30-40min delší (testováno u masa). Napájecí kabel je velmi krátký, na pravé straně trouby. Rošt je velmi labilní, pokud je trouba zapnutá tak vibruje a pod keramickou formou se velmi prohýbá.
až na drobný škrábanec na povrchu, spokojenost
- Priestranná
- Vyberateľný spodný plech na drobky na jednoduchšie čistenie
- Rýchlo sa nahrieva
- Nie je horúca na dotyk z vonku (šálok horúceho čaju je teplejší)
- Časovač s možnosťou až 120 minút
- Celkom tichý ventilátor (ak je zapnutý)
- 2 polohy vetrania/medzi otvorenia dvierok - jedna drobná, využijete napr. pri sušení ovocia alebo jedlách, kde potrebujete odvetrávať paru ale nestrácať teplo a jedna väčšia na väčšie vetranie/chladenie rúry
- Pre niekoho možno až príliš veľká
- Momentálne najmä rošt pri vkladaní do inej ako najspodnejšej časti sa vkladá ťažko a škrie o steny (no zo skúsenosti s inou, časom to povolí)
- Dodaný rošt je celkom pružný, čiže ak používate nádoby na tom (napríklad zo starej rúry, či sklenené/keramické nádoby, tak sa dosť ohýba, no zatiaľ drží, uvidíme časom)
Po pár dňoch používania na rôzne jedlá (pečené mäso, pizza, zapekané cestoviny) zatiaľ spokojnosť.
Zohrieva sa celkom rýchlo, možnosť využitia časovača alebo čisto iba zapnúť
- Trouba je malá, vráceno.