Nejnovější recenze ze sekce Mini trouby
- Hezký vzhled nerezu, jednoduché ovládání.
- Trouba se poprvé vypalovala velice dobře-žádný větší dým
Ovšem obsah 18 litrů -to je nejspíš obsah celé trouby .Také vyfocené kuře na rožni, je nejspíš křepelka. Na výšku je k dispozici cca 15 cm na šířku asi 22 cm pokud dám dolů plech, který je nutný, aby tuk nekapal na žhavící spirály. Také dodávaný drát na vyndavání roštu je je nepoužitelný, protože se rošt dává na šířku a úchyt samozřejmě je dělán na užší stranu . Tedy rozhodně dobré izolační rukavice, protože plechy jsou extrémně vařící . Rozhodně trouba nemůže být v bytě v kuchyni. Při pečení jsou výpary tak silné, že je to vhodné spíše na terasu, balkon nebo na stůl u otevřeného okna. Jinak steak12 min, smazený sýr 9 min chutná úplně jinak než v tuku je výborný. Rozhodně fantazie na své recepty a minuty ohřívání to si každý vychytá sám. Trouba je skvělá a třeba krůtí křídla neskutečná chuť atd..
- Návod na nastavení trouby
Špatně napsaný návod! Po konsultaci s Firmou Brel z Považské Bystrice, která distribuuje tyto trouby, technik uznal že návod na nastavení trouby je naprosto špatně napsán a bude třeba ho přepsat. Spolu přes telefon jsme troubu nastavili úplně jinak než uvádí návod!!!
Samotná trouba je bezvadná!
fritéza jednou vyzkoušena a docela dobré. Řízky měkké, ale do červena nebyly. Asi to chce vychytat, možná olej ve spreji a před pečením postříkat????
- Design jednoduše zbožnuju
- Peče skvělě
- Vejde se do ní opravdu hodně
- Nevím jestli za to může trouba nebo já jsem trouba, každopádně když jsem jí čistila houbičkou, tak se mi rozmazali čísla na kousku, takže těm se teď pro jistotu vyhýbám.
Používáme třetím rokem a musím říct, že je skvělá. Dělala jsem s ní už několik dortů, buchty, cukroví ale i celé kuře, sekanou atd. Peče suprově a vejde se do ní opravdu hodně. Nahřeje se rychle. Doporučuju
- Nelze regulovat teplotu plotýnek
- pro 78 letou babičku úplně pecka.
programy, časovač a nastavení teploty.
- Pro paneky.
- Cena, pokud by fungovalo bez vady
- Přišlo s nefunkčním spodním ohřevem
Velikost 19l úplně postačí, koupeno pro úsporu EE, není třeba vyhrřívat starou a velkou pečící troubu.
Jedná se o největší mini troubu, kterou jsem našla, přitom za úžasnou cenu. Naprostá spokojenost.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Vigan EO45L
Přidáno: 11. ledna 2023
(naposledy upraveno 11. ledna 2023)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
Vse podle ocekavani. Velka trouba s vnitrnim osvetlenim. Pece dobre. Spokojenost.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- působí kvalitním dojmem
- široká škála funkcí
- Funguje dle našeho očekávání. Zdá se kvalitní. Máme je chvilku.
- vhodná do malého bytu
- světlo které indikuje zapnuto/vypnuto pořád bliká když troubu zapnu, ale mělo by to jen svítit ne blikat
- Hlučné odpočítávání
- Все отлично работает. Товар стоит своих денег
- Отсутствуют
Dnes jsem rozbalila balík s tím že jsem v šoku. Jelikož není kompletní. Vnitřek je jako vykuchaný. Kdyby byl tak jak má být se vším všudy tak ano ale jelikož tomu tak není tak musím být proti.
do malé domácnosti je vyhovující, více doplňků by to chtělo
- V mladé, nebo malé domácnosti plně nahradí elektrickou troubu.
- Povedla se koupit v akci o 1000,- levněji, co se funkčnosti týká - plná spokojenost.
Ok
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »