Nejnovější recenze ze sekce Mini trouby
- Doporučuji
nefunguje kontrolka regulátoru teploty - docela závažný problém když nevíte, kdy trouba dosáhne požadovanou teplotu
Je krásný při pečení je tichý pekla jsem maso výborné ještě chci vyzkoušet jak peče sladké . Tak doufám že budu nad míru spokojená za mě doporučuji!
Vyžádaný dárek
- Velmi dobře ohřeje pokrm. Velká spokojenost.
- rychlá a úsporná
Malá, ale skvělá do gaardonky
Upeče výborně babovku..
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Hned po dodání jsem upekla buchtu s ovocem. Bohužel jsem neodhadla délku pečení, tak buchta byla moc vysušená. Příště se polepším. Mám připomínku k těsnění dvířek. V pravém horním rohu netěsní - uchází z trouby pára. Dnes jsem pekla pizzu, bylo to lepší, ale pára z dvířek stále uchází - nevím jak to řešit - škoda
Vigan T45L
Přidáno: 11. listopadu 2024
(naposledy upraveno 11. listopadu 2024)
Zakoupeno v 4home.cz
- Rychle se zahřeje na požadovanou teplotu, cca. do 2-3 min.
- optimální velikost pro dvoučlennou domácnost - 45l
- dobře a rovnoměrně peče, vyzkoušeno na řízkách v pekáčku, hranolkách na plechu, pizza
- při vhodném umístění plnohodnotně nahradí vestavnou klasickou troubu, ale s nižší spotřebou proudu
- Nerezový rošt je z příliš tenkých drátů, mírně se prohýbá a pruží. Netuším, unese-li pekáč s víkem a masem = dva pekáče na sobě.
- Nelze sehnat druhý nízký plech do trouby
- při provozu je rychle celá trouba z vnějšku velmi horká, po ukončení provozu ale rychle vychladne
- kratší přívodní napájecí šňůra
Zatím v pořádku.
- Překvapilo mě, že na ohřátí pizzy stačí 140°c
- docela krátký kabel (kdyby byl 150cm je to lepší)
Překvapilo mě, že na ohřátí pizzy stačí 140°c U staré trouby sem musel mít 230°c
Docela krátký kabel (kdyby byl 150cm je to pro mne lepší)
Opakovaně zakoupeno. Veliká spokojenost.
Velice hezké -měl to být dárek ale ve výsledku se nám sešly dvě tak jsme tuto troubu nezkoušely
- Přesně splňuje, to co jsem chtěl, super cena..
nízka cena
Splňuje přesně očekávání. Pro malou kuchyn idealni zařízení.
- super
- netuším..zboží jsem nevyzkoušel..hned po rozbalení šla trouba zpátky do krabice..
- trouba dorazila v originálním nepoškozeném obalu..ale po umístění na místo jsem zjistil , že z boku je trouba promáčklá a díra je velká jak dětská pěst...budu tedy reklamovat..
- Ihned dodáno a perfekt zabaleno
- Výhodná cena
- Ideální trouba na chatu
Ideální trouba pro dva lidi, perfektní cena za výrobek, snadné dokoupení hlubších pekáčů, snad jenom otvírání by mělo být ošetřeno, při zbrklém zacházení se mohou vylomit dvířka. Naprostá spokojenost, již plně slouží na chatě.